čtvrtek 26. června 2014

Menší nákupy v Brně + info

Ahojky děvčata :)

Jak jsem tak zanedbávala blog, tak se mi samozřejmě nahromadily nakoupené věci, nechtěla jsem to všechno dávat do jednoho dlouuuhého článku, takže bude více článků :)
V sobotu také odjíždím na tábor jako vedoucí, takže bude blog opět 14 dní nečinný, ale články budou naplánované dopředu, jen nebudu odpovídat na komentáře, od 13.července už Vám budu plně k dispozici a na to se moc těším :)

Teď už k nákupu :)

Koupila jsem si 2 rtěnky (Essence a Maybelline) a 2 báze pod oční stíny, chtěla jsem porovnat levnější a dražší verzi (Essence a Artdeco).


Už jsem dlouho chtěla vyzkoušet tyto 2 báze pod oční stíny a porovnat je mezi sebou, o bázi od Artdeco jsem toho slyšela fakt hodně a můžu říct, že splnila moje očekávání, stíny vydrží celý den na svém místě a neslívají se v ty odporné čárky a navíc stačí opravdu malé množství, takže si myslím, že i když stojí přes 200,-, koupě se určitě vyplatí :) 
Báze od Essence taky není špatná, stíny také drží celý den, podle mě má trošku mínus svým odstínem, který je hodně do hněda a nerozmaže se úplně do ztracena, takže pod světlé stíny mi to nedělalo moc dobrotu.





Tak a teď rtěnky, já tedy nejsem moc fanda nějakých výrazných barev a vsázím spíše na přirozenější odstíny a tyto dva mě opravdu uchvátily. Krásná jemná Maybelline 720 není žádný výrazný odstín, spíše decentní vytónování vašich rtů a proto ji fakt miluji, líčení bez zrcadla, nemusíte se bát, že by bylo vidět nějaké ztrácení rtěnky ze rtů, protože mizí pravidelně, super do školy :)
Rtěnka Essence 07 (natural beauty) už je o něco výraznější, stále ale celkem jemný narůžovělý odstín na rtech, určitě se zařadila mezi mé oblíbené :)





Patří tyto rtěnky taky mezi vaše oblíbené?
:)



5 komentářů:

  1. Taky mám tu od essence ve stejném odstínu a je super! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tá báza od essence vyzerá dosť tmavo, viac sa mi pozdáva tá druhá:)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Pekný článok :) Ten rúž mám tiež doma :)
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovědětVymazat
  4. Oba odstíny rtěnek jsou úplně luxusní! Taky se mi líbí takové spíš tonovací rtěnky, kterýma si můžu přetřít rty kdekoli i bez zrcátka.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za jakýkoliv komentář :) Komentáře se objevují po schválení :)