neděle 14. září 2014

Skřipce Linziclip



Krásný nedělní večer :)


Mám tu pro vás malou recenzi skřipců do vlasů Linziclip, které mi přišly z eshopu  http://www.krasa.cz/  ke zrecenzování :)

Jsou k dostání ve 3 velikostech a v různých barvách :)


Skřipce jsou vhodné i pro jemné vlasy, kde většina jiných skřipců nedrží, což můžu potvrdit, skřipce opravdu drží od rána do večera :)
Líbí se mi na nich i to, že jsou řešené tak, aby nebyly vidět takové ty pérka, co spojují ty strany skřipce (nevím, jak bych to jinak řekla :D), takže účes vypadá hned líp :)




Malá inspirace, jak je nosit :)




Tyto menší skřipečky jsou v balení po třech a jsou v mnoha barvách, velikost je 1.75 cm. Cena balení je 89,-. Můžete s nimi vytvořit mnoho účesů, Můžete sepnout pramínky vlasů dozadu nebo na straně.




Mně se ale daleko víc líbí tento větší skřipec, protože na ty menší moc nejsem :) Velikost je 8 cm, cena je 99,- Můžete sepnout vlasy klasicky nahoru nebo sepnout horní vlasy jakoby do culíku, opět suprově drží :) Ale myslím si, že pokud jste majitelka opravdu hustých vlasu, tak se vám vlasy do skřipce prostě všechny nevejdou, takže jsou spíše jemný a "normální" typ vlasů :)




 Líbí se vám tyto skřipce nebo už dokonce nějaký máte doma?
:)


6 komentářů:

  1. Vypadají hezky, já osobně bych je asi nevyužila, protože skřipce nosím maximálně tak do koupelny :D

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám modré s kamínky a jsem docela spokojená, už také chystám recenzi :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. Pekný článok. Mne by sa hodili tie menšie. Neviem ako to robím, ale vždy ich hneď zlomím :)

    http://www.margifashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. môj osobný názor je, že aj keď sú veľmi takéto štipce veľmi užitočné (ja osobne využívam tie obyčajné, ak potrebujem vypnúť vlasy), ale je to veľmi nevkusné, ak to niekto používa ako ozdoby do vlasov. je to môj názor, mne sa to nepáči, ale z praktického hľadiska to schvaľujem a aj sú také, čo udržia aj moje husté kučeravé vlasy, tak beriem, lebo tých je naozaj málo! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si bohužel myslím, že na opravdu moc husté vlasy se moc nehodí, což jsem do recenze zapomněla napsat, takže to musím doplnit, myslím, že by je všechny nesepnuly a vlasy by vypadávaly ven :)

      Vymazat
  5. Ahooj :) doma este ziadny nemam ale vyzera super :))

    Rada by som ta pozvala do paris giveaway

    http://wendy-lookbook.blogspot.sk/2014/09/giveaway.html?m=1

    OdpovědětVymazat

Děkuji za jakýkoliv komentář :) Komentáře se objevují po schválení :)