pátek 26. září 2014

Inglot nadšení

Krásný páteční večer :)


Tak už je tady podzim a jak to tak u mě bývá při podzimu, jsem nějaká nachlazená :( Ale i když mi není hej, tak náladu mi zvedl balíček od Inglotu, který mi přišel už minulý týden, ale nějak jsem neměla čas na nic a bohužel ani na blog. Opět mi začala škola a jelikož jsem teď na nové škole, tak jsem měla mnoho zařizování a k tomu ještě to, že mi není dobře...no nechci se vymlouvat, prostě jsem na to ani neměla náladu. Teď se válím v posteli a dostala jsem chuť konečně něco napsat :)

Kdo viděl jeden z předešlých článků, tak ví, že jsem se rozhodovala, zda si mám nebo nemám objednat něco na novém eshopu Inglot, tak jste mě přemluvili a objednala jsem :D


Cena mé objednávky byla 537,-, což pro mě znamenalo dopravu zdarma, takže to mě taky moc potěšilo :) Objednala jsem si Freedom system paletku na 3 oční stíny, samozřejmě taky 3 oční stíny, abych měla paletku čím zaplnit a labutěnku na pudr :)
Oční stíny jsou matné, na obrázku níže můžete vidět jejich odstíny, čísla odstínů i swatch na ruce, jinak kdo by tento systém paletek neznal, tak fungují na magnet a to jak zavírání, tak i stíny v té paletce pomocí magnetu drží a nemusíte se bát, že by vám z paletky vypadly :) Moc se mi líbilo, jak stíny přišly zabalené, moc hezký jednoduchý černo-bílý design. 


Máte rádi Inglot a využili jste jejich akci na eshopu?
:)


5 komentářů:

  1. Nádherné odstíny :) A opravdu krásné balení stínů..

    OdpovědětVymazat
  2. Inglot stíny fakt umí. Sama mám paletku 4 stínů. Musím říct, že sis vybrala krásné barvy, především ta meruňková s fialovou si mě získaly :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. O téhle značce slyším poprvé :O jak je to možné. Musím na ni mrknout.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné barvičky :) Od Inglotu zatím nic nemám :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat

Děkuji za jakýkoliv komentář :) Komentáře se objevují po schválení :)