úterý 1. dubna 2014

Make-up Jordana

Ahojky :)

Jsem tu s recenzí na ještě ne tak moc profláknutý make-up od Jordany. Abych řekla pravdu jsem z něj tak trošku na rozpacích, ale to už se dozvíte níže :)

Objednala jsem ho asi před měsícem na jejich e-shopu zde!!



Nejdříve bych začala mou pletí, nevím čím to je, ale poslední dobou se mi zdá, že se mi začíná pleť nějak zázračně měnit ze smíšené na spíše suchou...jestli je to možné :D, ale každopádně jsem si dříve kupovala krémy a make-upy pro smíšenou nebo mastnější pleť, s tímto účelem jsem si koupila i tento make-up, protože by neměl obsahovat olej a neměl by být mastný..můžu potvrdit...nemastí, teď budu muset asi "přesedlat" na krémy a make-upy pro spíše sušší typ pleti.

Takže ze začátku tedy musím říct, že tento make-up rozhodně není vhodný pro velice suchou pleť nebo starší pleť s vráskami, protože rozhodně vůbec nehydratuje.

Já jsem ho poprvé viděla u Péťi (PetraLovelyHair), ona tedy má to balení s pumpičkou, ale mají tam i levnější verzi bez pumpičky a podle popisku by snad měli být obsahy lahviček stejné. Řekla jsem, že za tu cenu (tento bez pumpičky stojí 79,- s pumpičkou 99,-) ho vyzkouším, protože mají i velmi světlý odstín, který mi tedy opravdu sedl. Takže tato koupě mě, díky bohu, nezrujnovala.





Je pravda, že to balení bez pumpičky je takové méně praktické, nechce to z toho vytékat, ale to pro mě není taková tragédie. Na výběr mají z 6-ti odstínů, já mám nejsvětlejší Natural, jak jsem říkala výše, odstín mi skvěle sedí.




Co mě opravdu moc "nejde" je nanášení tohoto make-upu. Když ho nalijete na hřbet ruky, je takový docela tekutý, ale přijde mi, že hrozně rychle tuhne a ať ho nanáším prsty nebo štětcem, přijde mi, že mi to pleť hrozně tahá, prostě se mi nenanáší vůbec příjemně. S bází je to o něco lepší, takže si myslím, že u mastnější pleti by s nanášením nemusel být takový problém.

Co se týče krytí, je to takový průměr, na větší nedokonalosti je třeba použít korektor.

Výdrž mě vůbec nezklamala, ráno kolem 7 hod. nanesu a vydrží až do odlíčení, už tedy není v takovém stavu jako ráno, ale je tam, zkrátka za takovouto cenu, super :) Rozhodně ho tedy nepudruji, protože bych byla pak suchá jako treska :D

Takže, když to shrnu, za tu cenu je to opravdu dobrý make-up, který je tedy vhodný spíše pro mastnější pleť. Za zkoušku nic nedáte a když vám nebude vyhovovat, rozhodně vás to nezrujnuje :)

Máte s tímto make-upem zkušenosti nebo vás tato značka kosmetiky nechává chladnými?
:)










8 komentářů:

  1. Odstín vypadá pěkně, na jejich makeup už dlouho koukám. Je škoda že nemá pumpičky tím ztrácí trošku na praktičnosti :(

    Jahodovník

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel nemá, ale když si 20,- připlatíš, můžeš ho mít i s pumpičkou :)

      Vymazat
  2. Na moji mastnou pleť by se hodil určitě :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě Jordana celkem láká, ale ještě jsem ji nezkoušela. Já mám mastnější pleť, takže by mi make up asi lépe seděl. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Přiznám se, že po omrknutí jejich sortimentu na veletrhu mě ta značka láká ještě míň :D Ráda ušetřím, ale na místě. Stíny prý hodně práší a nevydrží, stejně jako laky :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jelikož já pořád sháním světlé make-upy, odhodlala jsem se i k tomuto levnému, jsem si řikala, že ta cena mě nezrujnuje :D, jinak teda lak od nich nemám, ale stíny mám dvoje takové ty se třpytkami ne ty obyčejné, ty mi teda nepráší, ale možná, že ty obyč prášit budou :)

      Vymazat
  5. o tejto značke počujem prvýkrát :) tiež som bleda a zohnať dobry a kryci make up je problem....
    pozývam ťa ku mne na Ga :)
    http://mimslady.blogspot.sk/2014/03/girly-spring-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. Já ho mám doma a odstínem mi nesedl, takže čekám na zázrak = že se opálím a že ho konečně vyzkouším ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za jakýkoliv komentář :) Komentáře se objevují po schválení :)