úterý 8. dubna 2014

ASTOR SKIN MATCH Fusion make-up - recenze


Ahojky milé dámy, 

Mám pro Vás recenzi velmi povedeného make-upu od ASTOR - Make-up pro přirozený vzhled Skin Match SPF 20 . S touto značkou nemám mnoho zkušeností, ale tento make-up mě překvapil. Dostala jsem ho z Krasa.cz ke zrecenzování, za což jim ještě jednou moc děkuji! Určitě doporučuji se tam podívat, protože tam mají skvělé kosmetické věcičky :)

Make-up jsem zkoušela 3 týdny, abych Vám mohla popsat podrobně jeho vlastnosti a to, jak vyhovuje mé smíšené pleti :)





První, čím bych chtěla začít, je balení, které je jednoduché, ale zároveň velmi elegantní. Skleněná průhledná, podlouhlá lahvička, kde dobře vidíte, kolik make-upu zbývá, doplněná o černé víčko. Tento make-up je s pumpičkou, můžete ji zmáčknout hodně nebo méně, takže můžete dobře regulovat množství make-upu, pumpička i víčko jsou leskle černé, trochu náchylné k zapatlání, mě osobně vadí, když to mám upatlané, takže po každé aplikaci utírám :D Jinak balení obsahuje 30ml.




Mám odstín Porcelain 103, tedy ten druhý nejsvětlejší (nejsvětlejší je Ivory 100), bohužel, i když je to "porcelain", je na mě docela tmavý, tady aspoň teď po zimě, když nejsem opálená, ale až se trošku "přišmrncnu" prvním sluníčkem, bude to skvělý odstín, ale musím říct, že se dá velice dobře rozetřít, takže ten odstín unosím i teď :). Na stránkách Astor.cz jsem našla odstíny, které tento make-up má, ale nevím, jestli neni v cizině ve více odstínech.























Parfemace je velmi příjemná, jemná květinová vůně. Mě se velmi líbí, protože nemusím takovou tu typickou make-upovou vůni.

Tento make-up patří svou konzistencí mezi ty tekutější, ale nanáší se velice dobře, jak štětcem, tak prsty, ale pro lepší zapracování doporučuji spíše štětec.





Krycí schopnost bych zhodnotila jako střední, rozhodně to není nic moc pro problematickou pleť, kde jsou třeba více zakrýt větší plochy, ale kdo má sem tam pupínek, tak si myslím, že je to fajn nebo může lokálně použít korektor....to samozřejmě platí i pro kruhy pod očima. Co se týče sjednocení pleti, nemůžu si stěžovat. Někdy mívám suchá místa na nose a tento make-up je nezvýrazňuje, spíše tak hezky vyhlazuje, což dost oceňuji.

Omlouvám se za kvalitu fotek, ale fotila jsem to snad 20x, nějak mi to nechtělo lépe zaostřit, ale stejně můžete vidět sjednocení pleti, pleť se tak neleskne a není tak červená.

Výdrž je průměrná, na mé pleti dá s přehledem těch 10-12 hodin, pak trošku mizí, ale když ho odličuji rozhodně ho na tampónku najdu :) Poslední dobou nepoužívám ani moc pudr, možná jen trošku na nos a na zapudrování korektoru, ale lesknout se tedy nezačnu ani po těch 12-ti hodinách.

SPF 20
Cena 299,- Kč
Tento make-up seženete zde!! 
(http://www.krasa.cz/make-up-pro-prirozeny-vzhled-skin-match-spf-20-invisible-perfection-30-ml.html)

Shrnutí:
Velmi jsem si tento make-up oblíbila, je krásně lehký, příjemný na pleti a vypadá opravdu přirozeně. Ovšem jak říkám, není to nic pro velice problematickou pleť, ale s pár pupínky se s korektorem obejdete. Myslím si, že na léto bude skvělý, když je lehoučký s SPF 20 ochranou proti sluníčku. Řekla bych, že je určený pro všechny typy pleti, protože se mi místa, jako je nos, brada a čelo nezačaly lesknou ani po těch 12-ti hodinách, ale zároveň ani nevysušoval. Kdybych si ho kupovala sama, určitě bych si ale vybrala ten nejsvětlejší odstín 100 Ivory, ale i tento rozetřu do ztracena a vypadá přirozeně :)


Máte zkušenosti s tímto make-upem?
:)






4 komentáře:

  1. vyzera pekne :)

    Ak mas rada NIVEU pozyvam na na giveaway o uplne nove telove mlieka, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/04/nivea-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. nádherný blog, moc se mi líbí tvoje příspěvky! :) sama mám začínající blog a byla bych moc ráda, kdyby sis udělala čas a podívala se na něj :)
    http://anovam.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za jakýkoliv komentář :) Komentáře se objevují po schválení :)