pátek 7. března 2014

Novinky v mojí sbírce, od CC krému po rtěnku!!

Ahojky dámy :)

Tento měsíc v mé kosmetické sbírce přibilo pár super novinek. Dvě super věcičky od značky Milani, pudr a jejich krásná limitovaná tvářenka s reliéfem růže, dvě rtěnky, jedna velice proslulé značky Sleek a druhá méně známé značky Hean a také mi dorazila výhra od velice milé bloggerky Mademoiselle M, v balíčku jsem měla dvě krásné novinky od Gabrielly Salvete, řasenku a CC krém a dáreček v podobě velmi sladkého balzámu na rty, nesmím zapomenout na krásný dopis, PS. Moc Ti děkuji!!  :)


Rozhodla jsem se Vám to nafotit venku na zahradě, protože jsem chtěla, aby jste dobře viděli odstín tvářenky i rtěnek a to se mi v pokoji nějak nedařilo zachytit, Dastík mi při focení asistoval, jak můžete vidět na fotce níže a mimochodem mi poslintal rtěnku od Sleeku :D

(Předem upozorňuji - už jsem tu měla pár negativních komentářů ohledně toho, že nemám výrobky dlouhodobě vyzkoušené, ano to je pravda, toto jsou první dojmy a pokud zjistím něco nového dopíši to sem, to ale nemění můj názor na tom, že i když mě bude výrobek skvěle sedět, jinému člověku sedět nemusí, takže si to stejně musíte vyzkoušet sami na sobě.Řasenku jsem zkoušela asi 4krát pokaždé se stejným efektem, takže si myslím, že to na recenzi stačí, rtěnky mám doma přes týden a u pudru nepíši nic co by se mohlo změnit - nepíši, že vysušuje nebo nevysušuje, protože to zatím nevím a pokud se někomu moje recenze nelíbí, nemusí je číst, nikdo ho k tomu nenutí - ostatním se omlouvám, že si tohle museli přečíst :))





Tvářenka Milani 06 lady rouge (limitovaná edice)
K sehnání zde!!
Cena 199,-
Balení 17g
Tak tato tvářenka mě uchvátila svým vzhledem i obsahem. Balení se mi moc líbí, mám ráda zlatou barvu. Tvářenka je matná bez třpytek a bez shimmeru, obsahuje rozemleté lístky růže, je velice pěkně pigmentovaná a jemně mletá, na pleti vypadá přirozeně a vytváří takový ten zdravý dojem (červené tváře jako v zimě), výdrž je kolem těch 8-10 hodin :)



Pudr Milani 01 light
K sehnání zde!!
Cena 119,-
Balení 10,5g
Z tohoto pudru jsem také velice nadšená, velice se mi líbí jeho balení, kombinace matné a lesklé zlaté barvy mě uchvátila, líbí se mi také balení se zrcátkem, je tam i labutěnka, stačí odklopit, tu část, ve které je pudr, nahoru. Je se vzorem krajky, což může připomínat pudr od Dermacolu. A teď k samotnému obsahu, objednala jsem si nejsvětlejší odstín, protože jsem bledule a musím říct, že mi skvěle sedí, je krásně jemně mletý, jemně voní, téměř vůbec nepráší. Většinou přiložené labutěnky moc nepoužívám, ale tato se nezdá zase tak špatná, je krásně jemná na dotek a docela dobře se s ní aplikuje :)




Rtěnka Sleek 772 coral reef
K sehnání zde!!
Cena 180,-
Balení 3,5g
Tyto rtěnky mají opravdu krásné balení, překvapilo mě, že jsou o dost menší než takový ten rtěnkový standart, ale to mi nevadí, jsou takové skladné :)
Mají dvě verze rtěnek, sheen - lesklé nebo matné, tato je lesklá, odstín je velmi krásný, je to červená barva s nádechem do růžova, na rtech drží jako přibitá, ani z ruky jsem ji nemohla dostat dolů. Krásná jemná, krémová konzistence, na rtech je velice příjemná. Pokud chcete dosáhnout jemnějšího vzhledu stačí po nanesení obtisknout rty do kapesníčku :) Jediné mínus je, že rtěnka moc nevoní, ale na rtech nic necítíte.




Rtěnka Hean 5Ct ledová růže
K sehnání zde!!
Cena 49,-
Balení 4,5g
Balení je pěkné, opět moje oblíbená zlatá v kombinaci s černou.
Rtěnka je regenerační a hydratační a můžu říct, že po nanesení je na rtech opravdu velice příjemná, je s vit.E a včelím voskem, je krásně krémová. Tato barva je velice přirozená a jemná, rtěnka je vhodná pro suché rty. Určitě budu uvažovat o dalším odstínu :)





Swatch rtěnek :)



A teď je na řadě krásná výhra od Mademoiselle M :)


CC krém Gabriella Salvete 01 natural beige
Balení 30ml
Balení jak tohoto CC krému tak řasenky je úžasné, jak jinak :D
Zatím je na mě bohužel moc tmavý, ale v létě si myslím, že bude super, protože má slabší krytí a jemnou lehkou konzistenci, já na léto nerada nosím hutné make-upy, protože to mojí pleti nesvědčí. Schovám ho a vytáhnu za pár měsíců až se trošku opálím :)




Řasenka Gabriella Salvete infinite definition
Balení 7ml
Tato řasenka mě velice překvapila, na jednu stranu jsem ji hrozně chtěla a na druhou stranu jsem si říkala, co může s řasami udělat takový "mini" kartáček, ale musím říct, že jsem moc ráda, že jsem ji vyhrála, protože není vůbec špatná, řasy prodlouží, natočí a neslepuje. Ten malý kartáček je takový nezvyk, připadá mi, že si s ním každou chvíli vypíchnu oko, ale snad si zvyknu :D



Balzám na rty Helios herb strawberry
Moc příjemná a voňavá záležitost, krásně rty hydratuje a má ovocnou příchuť. Je bezbarvý.




Patří nějaká z těchto značek mezi Vaše oblíbené?
:)


16 komentářů:

  1. Ta rtěnka od Sleeku - páni, ta je teda nádherná!:) Ta barvička je super:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta je skvělá..asi nezůstanu u jednoho odstínu :)

      Vymazat
  2. Super novinky. Ta Milani tvářenka vpadá parádně, sama mám dvě zapečené a zbožňuji je. I ten pudr se mi dost líbí, ale dávám přednost sypkým a transparentním. A ta Sleek rtěnka má super odstín, moc se mi líbí. Taky bych si časem chtěla nějakou jejich rtěnku pořídit.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě mám taky transparentní od Essence a řikala jsem si že už jiný než transparentní chtít nebudu, ale řeknu ti, že po tomto mám fakt krásnou pleť, odstín je naštěstí opravdu dost světlý, což já potřebuji, většinou mám právě největší problém, že i ten nejsvětlejší bývá na mě tmavý :)

      Vymazat
  3. O tom CC krému jsem hodně slyšela, ale ještě jsem se nedostala k tomu ho vyzkoušet :)
    http://luci-fashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. vše od Milani miluju! a ten pudr je fakt krásný ani jsem si v e-shopu nevšimla, že je tak krásný! já mám pudr od Jordana (ten stříbrný) a nemůžu se odtrhnout od té vůně! HEAN je pěkná, ale zkus ty Coctail vitamin a teď budou nové Intensive rtěnky od HEANu tak je vyzkoušej =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty rtěnky určitě zkusím, protože se mi dost líbí a ten pudr o Jordana taky budu muset zkusit :)

      Vymazat
  5. Recenze se mi nelíbí ani jeden z výrobků nemáš vyzkoušený dlouhodobě tudíž tyto recenze jsou na 2 věci. Divím se, že si nejdeš něco koupit ráno a už odpoledne nepíšeš recenzi... Koukám, že úroveň blogů čím dál tím více klesá... Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Promiň ale myslím, že tyto věci nepotřebují nějaké velké zkoušení, myslím že za jedno, dvě vyzkoušení poznáš jaký je pudr a jestli ti sedí a vydrží od rána do večera nebo tvářenka..pigmentace a výdrž a jestli řasenka slepuje nebo odděluje apod, nejedná se o pečující kosmetiku u které potřebuješ větší čas aby si věděla jak funguje...a rtěnky už mám doma déle...nevím co chceš na pudru a tvářence zkoušet dlouhodobě :D

      Vymazat
  6. Pudr a tvářenky jsou taaak sladké, pořád přemýšlím nad něčím od Milani a tyhle produkty mě svým vzhledem naprosto uchvátily! A ta Sleek rtěnka taky vypadá luxusně a hezky ti pasuje :))

    OdpovědětVymazat
  7. Ta rtěnka od Sleek je boží :3 zajímalo by mě jak vypadá v tom matném odstínu :)

    Můj blog :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuto rtěnku v matném provedení bohužel nemají, nějaké odstíny jsou matné a nějaké lesklé, ale obě verze od jednoho odstínu nejsou :)

      Vymazat
  8. Máš super články :) Nechápem ako je možné že som ťa našla len teraz :D

    http://everythingaboutmyworld58.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  9. Jéé, to jsem ráda, že řasenka a balzám udělaly radost :) Mně se ta řasenka docela drolí, Diamante mi přijde lepší. A kartáček není špatný, jen nabírá nějak moc barvy :D
    Snad ti v létě odstín čičinky sedne, protože je vážně parádní :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za jakýkoliv komentář :) Komentáře se objevují po schválení :)