čtvrtek 6. března 2014

...Co na pusu???

Ahojky :)

Mám pro Vás recenzi některých mých rtěnek, já tedy nepatřím mezi bloggerky, které mají doma milión rtěnek....mám jich asi 10, ale poslední dobou jim začínám čím dál více podléhat :D, odstíny mám jak přirozenější tak výraznější :)

Trošku jsem sem zařadila i lesk od Essence XXXL longlasting lipgloss v odstínu 07 silky red s matným efektem, protože jsem Vám neukázala, jak vypadá na rtech, jinak jeho recenzi najdete zde!!






Tak jdeme na to :)


Rtěnka CATRICE ultimate  shine 060
Jedná se o gelovou rtěnku s velice příjemnou vůní, odstínem rtěnky se nenechte vůbec zastrašit, na rtech vypadá mnohem jemněji, jak můžete vidět na fotce níže :)
Pigmentace je o něco slabší, což je zřejmě dáno tou již zmíněnou gelovou strukturou, rtěnka má být hydratační, což si myslím, že určitě splňuje, rozhodně rty nevysušuje.
Výdrž je slabší, ale myslím si, že na denní nošení je skvělá a můžete ji kdykoliv přetřít i bez zrcadla :)



Rtěnka Dermacol longlasting lipstick 06
Je to dlouhotrvající hydratační rtěnka s docela příjemnou vůní. Na první pohled Vás může zaujmout její obal, hodně bloggerkám se nelíbí, já tedy musím říct, že mě se líbí moc :) Klikací balení má klady i zápory, ale budiš :D
Moc se mi líbí ten potisk na samotné rtěnce, takový hezký detail :)
Pigmentace je naprosto bezchybná a mám ráda i tu krásně jemnou krémovou strukturu, výdrž je velice dobrá, co se týče té hydratace...popsala bych jí asi tak, že rtěnka nevysušuje, rozhodně se ale nejedná o nějaký hydratační zázrak.
Shrnuto a podtrženo, myslím si, že tato rtěnka se opravdu povedla :)



Rtěnka NYC 433 peach fizz
Tuto rtěnku jsem si kupovala mezi prvními rtěnkami v mém životě, takže ani nevím, zda se ještě vyrábí, je to takový neutrální odstín, něco mezi oranžovou a cihlovou, obsahuje shimmer. I po asi 3-4 letech je stále použitelná a pořád krásně sladce voní.
Jedná se o levnější rtěnku, což můžete poznat i na vzhledu obalu.
Pigmentace je taková střední, je lehce hydratační, na rtech je velmi příjemná, výdrž průměrná až slabší, ale jelikož je to opět takový jemnější odstín, můžete přetřít o bez zrcadla :)




Rtěnky včetně lesku od Essence na rtech :)



Swatch rtěnek :)





 Máte nějakou tuto rtěnku?
Která rtěnka je Vaše nejoblíbenější? 

:)







3 komentáře:

  1. Líbí se mi odstíny :) Ale chci si pořídit od Dermacolu :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Mám tu Catrice a jsem s ní a spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Vlastníš opravdu moc krásné odstíny !:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za jakýkoliv komentář :) Komentáře se objevují po schválení :)