úterý 5. listopadu 2013

Novinky v mé sbírce

Ahojky :-)

Už dlouhou dobu jsem chodila kolem drogerií a chtěla jsem si koupit plno věcí. Včera jsem už neodolala a koupila jsem si "pár" věciček od Essence, Gabrielly Salvete a Rimelu :-)





První jsou dva laky od Gabrielly Salvete, už dlouho jsem chtěla vyzkoušet pískový lak od teto značky a musím říct, že jsem nadšená :-)
Ten tmavě růžový je Enamel With Harfener odstín 133, světle růžový (pískový) je Stars Enamel odstín 10 Sugarbabe, co se týče toho pískového, určitě nezůstanu u jednoho odstínu :-)











Dále jsem si pořídila Essence 3D oční stíny v odstínu 02 irresistible purr-ple :-)
Musím říct, že mají skvělou barvičku a to všechny odstíny, řekla bych, že trošku práší, jinak balení se mi moc líbí, pigmentace je docela dobrá, ale tzv. nanášení na mokro je lepší :-)







Ozdobné pásky na nehty od Essence, černé, stříbrné, světle a tmavě růžové :-)




Zdobička na nehty s menší a větší kuličkou :-)





Nail art s těmito novými laky (černý lak GB už mám mnoho let) Rimmel odstín 260 Funtime Fuschia (má ten úžasný široký štěteček) a Essence special effect odstín 15 Glitter on me :-)





Z leva Essence Colour and go odstín 154 Pink and proud, moc hezký růžovo-fialový se šimerem :-)
Dále Essence sealing top coat - vrchní lak s leskem - zatím jsem moc spokojená :-)
Essence ultra nail repair s keratinem, posiluje a ošetřuje nehty, používám ho pod každý nail art a musím říct, že mám nehty pevnější a i lak na nich tím pádem déle vydrží :-)
Essence XXL nail protector ochranná lak s nylonovými vlákny vytvoří na nehtech štít a zabraňuje tím lámaní nehtů, řekla bych, že funguje podobně jako lak předchozí :-)
Dále již výše zmíněný Essence speciál effect 15 :-)
Essence express dry drops rychleschnoucí kapky, abych řekla pravdu seper věcička, hlavně pokud lakujete více vrstvami :-)




A co Vy? Máte nějaký tento výrobek?
A jak jste s ním spokojeni?
:-)

6 komentářů:

  1. Pískové laky mám velmi ráda. Teď mají i nové odstíny. Přesně ty samé 3D stíny mám. Pak mám ještě variantu růžová se stříbrnou. Jsou super a mají dobrou výdrž. Na mokro jsem je ještě nezkoušela, dík za tip. Třpytky od Essence mám zrovna na nehtech. Vypadají nádherně, jediná jejich nevýhoda je, že se prostě musí přelakovat bezbarvým lakem. Jelikož jsou docela hrubé a snadno se odloupnou i s barevnám lakem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám zatím tenhle pískovej lak první, ale určitě ne poslední :-)
      Jinak s tím lakem od Essenc máš pravdu, musí se přeláknout jinak se všude zachytává a to mě hrozně štve :-)

      Vymazat
  2. Jů, mi se všechny ty laky se speciálními efekty moc líbí. Hlavně STARS, sama mám akorát 2 z těch více třpytivých :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta zdobička na nehty (nebo jak se tomu má říkat :D) se mi tady už hrozně dlouho válí a ještě jsem ji ani jednou nepoužila. :/ Ale ještě mám od essence na zdobení nehtů takovej tenkej štěteček a houbičky. S tím se mi pracovalo celkem dobře. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tomu říkám zdobička :-D no já s ní o víkend něco zkusím a uvidíme jak to půjde :-)

      Vymazat

Děkuji za jakýkoliv komentář :) Komentáře se objevují po schválení :)