čtvrtek 16. října 2014

Lesk na zuby BeconfiDent

Ahojky :)

Dnes jsem tu s kosmetikou, která se týká našeho krásného zářivého úsměvu. Asi si říkáte, proboha, lesk na zuby?, co to je?...v tomto článku naleznete odpověď :)

Lesk na zuby BeconfiDent naleznete na www.krasa.cz.Cena 539,-
Balení 15 ml
Příchuť - lesní plody (borůvka), máta, třešeň


Jedná se o jakýsi gel, který můžete použít denně nebo dle potřeby, nanáší se zubním kartáčkem podobně, jako když si čistíte zuby a na jedno použití stačí jedna pumpička výrobku. Slibuje ochranu skloviny zubů před nežádoucími skvrnami a je vhodný například po bělení zubů. Zuby jsou po použití svěží a čisté.


Mě se moc líbí balení tohoto výrobku, vypadá luxusně a díky pumpičce je i praktické, díky velikosti můžete mít lesk stále u sebe v kabelce a použít ho kdykoliv. Já mám příchuť lesní plody, respektive borůvka a příchuť je velice příjemná a moc dobrá (:D). 
Lesk jsem používala a stále ještě používám s bělící pastou (nejdříve si vyčistím zuby a pak nanesu lesk a vypláchnu ústa) a musím říct, že barva zubů zůstává státe bělejší než před používáním a to i po kávě nebo po jídle, kde bylo kari koření a zuby byly krásně hladké a čisté.

Foťák ne a ne zaostřit :D

Jedinou nevýhodou je cena lesku, která je vyšší, ale díky tomu, že stačí použít malé množství produktu, vám vydrží opravdu dlouho, takže já jsem moc ráda, že jsem ho mohla vyzkoušet :)

Už jste slyšeli o tomto lesku nebo ho dokonce máte doma?
:)