neděle 27. října 2013

L’Oréal Professionnel Mythic Oil Souffle d’Or - Šampón a kondicionér

Ahojky :-)

Po vyzkoušení L’Oréal Professionnel Mythic Oil Souffle d’Or Šampónu a kondicionéru jsem se rozhodla udělat krátkou recenzi :-)

Pro ty co neví, tak tyto výrobky byly součástí říjnového Ladyboxu, vše o něm zde!!!



L’Oréal Professionnel Mythic Oil Souffle d’Or Šampón

Cena 249,-
Balení 250 ml


 První dojem byl velice dobrý, krásné luxusní balení s pumpičkou na dávkování, moc se mi líbily ty zlatavé částečky, co se týče vůně, tak po otevření uzávěru velice silná...ze začátku mi to moc nevonělo, připomínalo mi to aviváž na prádlo :-D Ale na vlasech voní moc hezky a taky velice intenzivně a dlouho :-)

Co mě opravdu moc nevyhovuje je, že skoro vůbec nepění...na moje dlouhé vlasy jsem musela vypumpovat snad 7 pumpiček a stejně pěnivost mizerná, takže nevím jak dlouho mi toto balení vydrží při mé potřebě :-D














Je pravda, že po umytí mám vlasy krásně jemné, lesklé , ale to vše mi může splnit i obyčejný šampón od Dove, který už dlouho používám a stojí nějakých cca 70 Kč.



Sečteno podtrženo... jsem velice ráda, že jsem tento šampón mohla vyzkoušet, ale zůstanu asi u mé levnější a pro mě lepší verze :-)



L’Oréal Professionnel Mythic Oil Souffle d’Or Kondicionér

Cena 319 Kč
Balení 190 ml


 S Kondicionérem jsem na tom podobně jako se Šampónem.

Krásné luxusní balení s pumpičkou na dávkování opět zlatavé částečky a gelová konzistence. 

Nanesla jsem ho na mokré, ručníkem vysušené vlasy, ale opět jsem musela vypumpovat asi 7 pumpiček, abych to na vlasech trošku pocítila :-D

Nechala jsem chvíli působit a opláchla. Vlasy se dobře rozčesávaly.














Zase si myslím, že můj kondicionér od Dove, který už dlouho používám, mi sedí o moc lépe :-)



Takže opět jsem ráda, že jsem tento kondicionér mohla vyzkoušet, ale zůstanu u mé levnější a pro mě lepší verze :-)


Máte tento šampón a kondicionér?
Jaké s nimi máte zkušenosti a kolik pumpiček jste museli vypumpovat? :-D
:-)





sobota 26. října 2013

Novinky od Essence


Ahoj krásky :-)

Chtěla bych Vám ukázat pár novinek od Essence :-)

Značku Essence naleznete zde!!!
Mají opravdu mnoho novinek...rtěnky, řasenky, stíny, laky a mnoho dalšího :-)

Plno věcí bych chtěla vyzkoušet, nevím, kde na to vezmu :-D



Obličej :-)



Sun club třpytivý bronzový pudr
blondýny/brunetky
Třpytivý bronz dodá tvé pleti nádech léta a sametově jemná textura s 3D reliéfem v plážovém stylu ti připomene letní náladu. Dostupné ve 2 verzích- pro světlejší a pro tmavší pleť.














Sypký pudr all about matt
Extrémně jemný a transparentní sypký pudr je na pokožce neviditelný a nabízí dokonalý matný a přirozený efekt. Na pudr můžeš nanést tvářenku i make-up a poslouží i jako fixátor tvého hotového make-upu. Dostupné v 1 transparentním odstínu, který je vhodný pro všechny typy pleti. 

Chtěla bych vyzkoušet :-)


Matující kompaktní pudr
Oblíbený pudr se na podzim rozšíří o nový světle béžový odstín a potěší všechny krásky, které chtějí dokonalou a matnou pokožku. Pudr se sametově jemnou texturou se jednoduše nanáší a zajistí ti bezchybnou a matnou pleť. Dostupné v jednom novém a celkem v 5 odstínech.



















Krémový korektor match2cover
Silná dvojka. Krémový a matující korektor ti nabízí vysoké krytí, se kterým spolehlivě zakryješ nedokonalosti pleti i tmavé kruhy pod očima. Korektor můžeš aplikovat konečky prstů. Jedno balení nabízí 2 odstíny- světlý a středně tmavý, které můžeš i namíchat dohromady podle potřeby. 













Houbička na make-up 
Nový praktický pomocník je ideální pro aplikaci make-upu, korektoru, tvářenky nebo pudru. Zakulaceným koncem nanes make-up nebo tvářenku a špičatým koncem snadno dosáhneš na špatně dostupná místa. Houbičku můžeš použít suchou i mokrou, neobsahuje latex a je umyvatelná. Dostupné v růžové nebo ve fialové verzi. 

Chtěla bych vyzkoušet :-)












Kompaktní pudr all about matt! 
Pokud dáváš přednost kompaktním pudrům, řada all about matt ti nabízí i tuto variantu. Pudr můžeš nanést na make-up, který tak zmatníš a zafixuješ. Dostupné v 1 transparentním odstínu, který je vhodný pro všechny typy pleti. 


















BB krém all-in-one
Všestranný pomocník- jemně zbarvený krém pro hladkou, zářivou a bezchybnou pokožku. Krém zakryje drobné nedostatky pleti a to bez ucpání pórů. Neobsahuje olej ani parfém a je dostupný ve 3 odstínech s ochranným faktorem SPF 30. 




















Oči :-)

Řasenka all eyes on me voděodolná

Spolehlivý pomocník: voděodolná verze oblíbené řasenky all eyes on me se prostě nerozmazává. Všestranně talentovaná řasenka dodá tvým řasám objem, délku a tvar a je ideální pro sportovní nadšence i party girls. Oftalmologicky testováno. 








STAYS no matter what 24h
Extrémně voděodolné! Pero na oční linky ti vydrží až po 24 hodin- a přečká i skok do bazénu. S praktickým hrotem a temně černou texturou vyčaruješ precizní linky na oči, které drží a drží...












STAYS no matter what 24h
Přichází dokonalá řasenka pro všechny milovnice večírků, protančených nocí, dlouhého nakupování nebo plavání. Voděodolná formule řasenky dodá tvým řasám objem a inovační kartáček obalí každou řasu zvlášť. Pro dechberoucí look, který drží. 

Chtěla bych vyzkoušet :-)











Řasenka I love extreme crazy volume
Další přírůstek do rodiny I love- řasenka pro větší objem. Temně černá a krémová textura obalí každou řasu zvlášť a široký plastový kartáček řasám dodá ten správný objem. Oftalmologicky testováno. 


Kajalová tužka 
Jaro je opět plné barev! Rodina kajalových tužek se opět rozrůstá o nový odstín, takže tvé fantazii se meze rozhodně nekladou. Dostupné v 1 novém a celkem v 8 odstínech. 
 Kajalová tužka 2v1
Dokonalý pomocník pro tvůj make-up: Kajalová tužka na oči 2v1 je ideální nástroj pro všechny make-up umělce a nabízí ti vždy 2 sladěné odstíny v 1 tužce, takže si můžeš doslova vyhrát. Dostupné ve 2 nových a celkem v 5 odstínech. 










Pero na oční linky jumbo I love punk
Nové oční linky jumbo jsou ideální, pokud chceš zaujmout. Díky své praktické velikosti se navíc jednoduše nanáší, takže jsou vhodné i pro naprosté začátečníky. 



Oční stíny 3D
Inovační a unikátní: Nové oční stíny se 3D efektem jsou tady! 3 mm vysoký reliéf ti nabízí 3D look a ultra lehkou texturu se 3D efektem- od saténového až po metalický a třpytivý efekt. Vysoké krytí a výborné roztírání barev tě prostě překvapí. Pokud navíc stíny aplikuješ mokré, barevný odstín bude intenzivnější. 9 perfektně sehraných dvojic očních stínů ti  rozhodně vyrazí dech.  

Chtěla bych vyzkoušet :-)






Umělé řasy frame for fame
Buď jako filmová hvězda! Umělé řasy ve 3 různých stylech dodají tvému looku ten správný dodatečný efekt. Dramatické řasy, řasy se stříbrným efektem nebo jednotlivé vějířky řas? Máme vše. Umělé řasy se pohodlně nosí a drží na svém místě. Každá sada obsahuje lepidlo, 1 pár řas nebo 40 jednotlivých vějířků řas. 

Chtěla bych vyzkoušet :-)











Oční stíny
Přichází nové odstíny očních stínů. Barevná paleta je opravdu široká, takže můžeš improvizovat a experimentovat celé jaro. Dostupné v 5 nových a celkem ve 24 odstínech. 











STAYS no matter what
Odolná tužka na oči, která ti vydrží až 16 hodin. Plastická tužka s krémovou texturou nabízí skvělé krytí a nerozmazává se. Navíc je voděodolná a vydrží ti po celý den (i noc). Neobsahuje PVC a nerozmaže se pod teploty 40˚C. Dostupné ve 3 odstínech.  












Řasenka maximum length
Maximální délka řas! Černá textura řasenky obsahuje drobná vlákna s prodlužovacím efektem a dodá tvým řasám přirozený objem. Flexibilní kartáček navíc zajišťuje jednoduchou aplikaci. Oftalmologicky testováno. 

Chtěla bych vyzkoušet :-)














Paletka očních stínů night club glamour to go
Dvě paletky očních stínů night club glamour to go ti nabízí každá 8 odstínů, se kterými si vyčaruješ dechberoucí večerní oční make-up. Díky své praktické velikosti se ti paletka vejde do každé kabelky. Dostupné ve 2 kombinacích se štětečkem a houbičkovým aplikátorem. 










Oční stíny quattro
Čtyři odstíny- čtyři různé styly. Essence ti nabízí novou svěží kombinaci barev. Různé dlouhotrvající textury od sametových až po třpytivé ti zajistí nekonečné množství zábavy a stylingových možností. Dostupné v 1 nové kombinaci a celkem v 6 kombinacích. 











Lepidlo na umělé rasy frame for fame
Malý pomocník pro tvůj fame look. Lepidlo na umělé řasy se sešikmeným plastovým aplikátorem se jednoduše a přesně nanáší. Mléčně bílá textura se stane průhlednou, jakmile zaschne a je vhodná pro umělé řasy a nalepovací oční linky. Vevnitř návod k použití. 















Nalepovací oční linky frame for fame
Trend přímo z módních přehlídek. Samolepící, sametově černé oční linky ti pomohou vykouzlit dechberoucí look. Oční linky se jednoduše nanáší a každé balení obsahuje 3 různé styly, které můžeš použít znovu a znovu. Dostupné ve 2 různých verzích.










Rty :-)


Lesk na rty XXXL shine
Nadčasové a vždy trendy! Lesky na rty v jemných barvách dodají tvým rtům elegantní a upravený look s extra leskem. Dostupné v 1 novém a celkem ve 14 odstínech.  




















Gelová barva na rty
Inovační gelová barva zahalí tvé rty do trendy barev. Speciálně tvarovaný aplikátor s dvojitým hrotem ti zajistí jednoduchou a přesnou aplikaci. Intenzivní barvy v odstínech červené, červeno- hnědé, růžové a meruňkové z tebe vykouzlí beauty královnu. Dostupné celkem ve 4 odstínech. 

Chtěla bych vyzkoušet :-)










Krém na rty stay matt
Intenzivní barva, dlouhotrvající efekt a trendy matový efekt! Jemná formule dodá tvým rtům elegantní a dlouhotrvající matový efekt. S příjemou vanilkovou vůní. Dostupné celkem ve 4 odstínech.  












Lesk na rty stay with me
Oblíbený lesk na rty nyní nabízí intenzivnější barvy a dlouhotrvající efekt. Na rtech se nerozpíjí a dodá tvým rtům ten správný "šmrnc". Dostupné v 1 novém a celkem v 6 odstínech. 






Nehty :-)



Štěteček na nehty nail art multi effect
Smíchej několik odstínů laků na nehty na alobalové fólii a pomocí štětečku barvy namixuj a nanes na nehty. Štěteček je ideální i pro aplikaci třpytek. Štěteček je hygienický a díky jemným a syntetickým štětinkám jej jednoduše vyčistíš pomocí odlakovače na nehty.  
Ochranná báze na nehty
Ideální podklad s vylepšenou formulí. Podkladový lak je vhodný pro všechny nehtové styly, které vyžadují aplikaci několik vrstev laku nebo lepidla na nehty. Chrání nehty před ztrátou barvy a připraví je na nehtový styling. V novém transparentním balení. 















Dekorační sada na nehty nail art
Vytvoř si na nehtech úžasné 3D efekty ve zlaté nebo ve stříbrné barvě. Dekorační sada nabízí ozdobné kamínky, drobé i větší třpytky a vločky. Dostupné ve zlaté nebo ve stříbrné verzi. 
















Magnetické pero nail art
Vyčaruj si na nehtech magnetické efekty. Přidrž magnetické pero nad stále mokrým lakem s magnetickým efektem a vytvoř ornamenty podle tvého přání. Dávej si pozor, aby se ale hrot pera nedotkl laku na nehty. 

Chtěla bych vyzkoušet :-)
















Pilník na nehty studio nails better than gel
Nový pilník na nehty byl speciálně vyvinut pro řadu better than gel nails. Nehty si můžeš upravit ve dvou krocích: nejdříve je vyčisti pomocí vhodné strany pilníku a druhým koncem pilníku nehty vytvaruj. Pilník nabízí dvě různé zrnitosti. 

















Krycí lak se speciálním efektem
Trendy a vždy originální: řada krycích laků se speciálním efektem ti nabízí rozmanité efekty, které vždy vylepší jakýkoliv lak na nehty. Ať už chceš  třpytky, holografický nebo prismatický efekt, můžeš to mít. Dostupné ve 2 nových a celkem v 8 odstínech. 

Chtěla bych vyzkoušet :-)














Lak na nehty s magnetickým efektem
Magnetické pigmenty reagují na magnet nail art a vytvoří originální obrazce na tvých nehtech. Nyní s vylepšenou formulí pro silnější efekt. Troufni si na extravagantní nehtový styling a vyzkoušej magnetický efekt. Dostupné ve 2 nových a celkem v 5 odstínech. 


Chtěla bych vyzkoušet :-)















Magnet nail art
Vylepšený a silnější magnet nail art pro magnetický efekt na tvých nehtech. Návod: přidrž magnet nad stále mokrým lakem s magnetickým efektem po dobu 15 vteřin. Díky inovačnímu tvaru je použití magnetu snazší. 4 nové efekty, praktický uzávěr.  















Lak na nehty nude glam
Tělová barva je in: nové odstíny nude glam tě překvapí efektem gel shine a svým rychleschnoucím účinkem. Pokud aplikuješ jednu vrstvu laku, barva bude středně průhledná, pokud toužíš po intenzivnějším odstínu, nanes více vrstev laku. 












Studio nails ošetřující lak na nehty
Ošetří a pečuje! Nový inovační lak na nehty s keratinem posiluje křehké nehty a dodává jim odolnost. Lak můžeš použít samotný a nebo jako podklad- pro silné a opečovávané nehty. 


Chtěla bych vyzkoušet :-)
















Studio nails pečující tužka na nehty
Zjemni tvé nehty! Balzám na nehty obsahuje vitamín e, bambucké máslo, lanolin a přírodní včelí vosk pro hydratované a opečovávané nehty. Balzám navíc voní příjemnou ovocnou vůní. 



















 
Studio nails ochranný lak XXL
Rozluč se s lámavými nehty, a to díky novému ochrannému laku s posilujícími nylonovými vlákny. Lak xxl vytvoří na tvých nehtech ochranný štít a podporuje tak jejich růst. Speciální textura laku zakryje nylonová vlákna a zanechá  tvé nehty lesklé a hladké.  

Chtěla bych vyzkoušet :-)
















Fixační krycí lak
Díky vylepšené textuře ti krycí lak zafixuje tvůj nehtový styling a dodá barvě laku extra lesk. 




















Lak na nehty colour & go
Dechberoucí gel shine efekt ti nabízí extrémně lesklé barvy a rychleschnoucí formuli. Patentovaný štěteček quick & easy je obzvlášť široký, takže aplikace laku je s ním velice jednoduchá. Lak neobsahuje formaldehyd, toluen ani ftaláty. Dostupné v 7 nových a celkem ve 44 trendy odstínech.











Nail art twins reloaded
Trendy dvojčata jsou zpět, a to ve vylepšeném mini tvaru! Jeden lak z dvojice je vždy obyčejný a druhý lak nabízí kouzelné  a sehrané efekty . Dostupné ve 3 párech a celkem v 6 odstínech.  

Chtěla bych vyzkoušet :-)














Krycí lak s efektem rozpraskaného laku
Krycí lak s rozpraskaným efektem je trendy a neměl byl chybět v každé sbírce laků. Jak docílíš rozpraskaného efektu? Nanes krycí lak s efektem rozpraskaného laku na zaschlý barevný lak a sleduj, jak se na laku vytváří praskliny. Dostupné ve 2 nových a celkem v 5 odstínech. 















Studio nails pomocník na manikúru easy 2 polish
Nepostradatelný pomocník na manikúru ti usnadní aplikaci laků na nehty. Polož jednoduše nehet na neklouzavý povrch, který ti nehet zafixuje. Profesionální pomocník pro všechny perfekcionistky. 
















Jak se Vám jejich novinky líbí?
Plánujete něco koupit? 
:-)